Hier een lijst van onze belangrijkste activiteiten en specialisaties

Boomhutten & Constructies in Bomen

Onze kennis van hout, passie voor bomen en beheersing van klimtechnieken maken van ons een ideale partner voor uw project hoog boven uw tuin (lees meer)

Constructies in Massief Hout

Houtconstructies voor binnen- of buitentoepassingen kunnen door ons vervaardigd worden uit massief of gelijmd gelamelleerd hout. (lees meer)

Dakbedekking Hellende Daken

Met oog voor detail en passie voor afwerking,  wij garanderen een dak dat niet enkel waterdicht is.
(lees meer)

Dakdichting Platte Daken

Reeds 12 jaar leggen wij platte daken in EPDM (synthetische rubber), een product dat meer dan 50 jaar waterdichtheid kan bieden. (lees meer)

Daktimmerwerken

DAKART is de specialist voor complexe daktimmerwerken, voor alle houten of stalen dakconstructies kan u bij ons terecht. (later meer)

Gevelbekleding

De gevelbekleding is een erg bepalende factor voor het uitzicht van uw woning, ontdek samen met ons één van de vele beschikbare, duurzame en esthetische oplossingen. (later meer)

Groendaken & Daktuinen

Een groendak is de ideale mannier om je plat dak  een aangename look te geven, de meeste gemeentes subsidiëren zelfs een deel van de kosten.
(lees meer)

Houten Dakterrassen

Wij zoeken voortdurend naar alternatieven voor de courant gebruikte hardhoutsoorten, voor een ecologische oplossing kan u bij  ons terecht. (later meer)

 

 

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw biedt een  snel en energiezuinig alternatief voor de traditionele bouwmethodes. (lees meer)

Isolatiewerken

Bij DAKART spreken wij liever over een isolatiesysteem dan zomaar over isolatie. Een perfecte uitvoering is erg belangrijk, maar helaas weinig in de praktijk terug te vinden. (later meer)

Lood en Zinkwerken

Voor het toxische lood zijn er tegenwoordig alternatieven, zink daarentegen blijft een van de betere oplossingen voor waterdichte detais en goten. Zink is bovendien 100% recycleerbaar! (later meer)

Rope Access

Onze gecombineerde ervaring in touwtechnieken, dak en zinkwerken maken ons de ideale partner voor werken op moeilijk bereikbare plaatsen. (lees meer)