Platte daken in EPDM


Firestone EPDM

DAKART Dakwerken Leuven is reeds jaren erkend plaatser van Firestone EPDM, een synthetische rubber die voor ons al lang geen geheimen meer heeft. Met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar en 100% UV-bestendigheid is dit  een prima keuze voor de waterdichting van een plat dak.
Dit zeer flexibele en blijvend elastische membraan is op rol in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor afval beperkt wordt en in veel gevallen naadloos kan worden gewerkt.

Een groendak op uw plat dak

Doordat EPDM een wortelbestendig materiaal is, is het ook meteen erg geschikt voor de aanleg van een groendak. Met een premie van 50% op de totaalkost van de aanleg van een groendak voor Leuven en haar deelgemeenten is het plaatsen van een groendak zelf bij bestaande daken erg interessant.
Wij komen graag kijken of uw bestaande plat dak geschikt is voor de plaatsing van een groendak.
klik voor meer over groendaken

Isolatie van platte daken

Wanneer de dakbedekking van een bestaand plat dak wordt vernieuwd is het in veel gevallen ook aangewezen om op dezelfde moment ook isolatie te voorzien. Dit kan in deze situatie meestal gemakkelijk bovenop de oude dakbedekking met drukvaste PIR-platen (Polyisocyanuraat), op deze manier moet er in normaal gezien aan de binnenkant van de woning niet gewerkt worden en ondervindt men haast geen last van de renovatiewerken.
klik voor meer over dakisolatie