Boomhutten & Constructies In Bomen

 

Voor boomhutten in de regio Leuven moet je bij DAKART zijn, wij zijn de specialist in duurzame constructies hoog in de bomen. Onze gecombineerde kennis van houtconstructies, stabiliteit, klimtechnieken en boomzorg maken van ons de ideale partner voor uw droomproject.

boomhuis boomhut Leuven

Het is ons doel om dankzij de keuze voor de juiste materialen en de juiste vormgeving ervoor te zorgen dat jullie boomhuis een natuurlijk uiterlijk krijgt en jaren in harmonie leeft met de boom. Dankzij onze uitgebreide kennis van zink, koper, groendaken en gevelbekleding kunnen wij een ruim aanbod aan afwerkingsmogelijkheden bieden.

Bij een boomhuis of een constructie in de bomen is het erg belangrijk om te beseffen welke krachten er spelen. Het is namelijk zo dat de wind en de beweeglijkheid van de boom gemakkelijk schade kunnen veroorzaken aan de constructie, maar het is nog belangrijker om te beseffen dat de starre constructie onherstelbare schade kan veroorzaken aan de boom.

Voor het bouwen van een boomhuis is de belangrijkste vereiste een geschikte boom. Het is namelijk erg belangrijk dat de gekozen gastboom van de juiste boomsoort is en voldoende groot en sterk is. Sommige bomen zijn ook gewoon te waardevol, wetende dat een boomhut nooit voordelig is voor de boom zelf.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen naar jullie boom kijken en bekijken de situatie. Wanneer er een geschikte boom wordt gevonden, vernemen wij graag jullie wensen en bespreken wij de mogelijkheden, materialen en opties. Hierna kunnen wij dan een ontwerp en een prijsofferte bezorgen, waarna er eventueel kan worden gestart met de bouw van jullie boomhuis!

Bouwen jullie liever zelf een boomhut? Bij DAKART kan je ook terecht voor advies en voor de plaatsing van een basisplateau in de boom, van waarop jullie veilig  verder kunnen bouwen. Ook een systeem voor valbeveiliging kan door ons worden voorzien.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of advies.

Ga terug naar Specialisaties